Over ons

Even voorstellen

Casper van Silfhout

Casper van Silfhout heeft Zenith Management opgericht met als ambitie zijn expertise te ontsluiten voor het MKB en ondernemers te helpen hun doelen te behalen.

Casper heeft 14 jaar bancaire ervaring met MKB-klanten, zowel in goede als minder goede tijden. Hij heeft een uitstekende helicopterview ontwikkeld en is analytisch sterk. Daardoor kan hij snel situaties doorgronden en de noodzakelijke interventies voorstellen en helpen doorvoeren. Afgelopen jaren heeft hij honderden MKB-ondernemers geadviseerd, hij weet dus wat hen drijft en wat ervoor nodig is om succesvol te zijn. Zijn advies is altijd eerlijk, onafhankelijk en kritisch. De oplossingen altijd op maat gesneden voor jouw vraagstuk. Professionaliteit en vertrouwen staan bij hem hoog in het vaandel.

Casper heeft vele successen behaald in het adviseren en begeleiden van ondernemers met een management- en/of rendementsuitdaging in hun bedrijf. Daarnaast heeft hij diverse transities begeleid binnen organisaties, zowel op HR-vlak als bij de inrichting van processen/afdelingen en de klantbediening. Hij is aantoonbaar succesvol in het verhogen van de commerciële resultaten door het aanbrengen van de juiste sturing op de performance. Hierbij kijkt hij wat het succes van de onderneming bepaalt, creëert inzicht in de status quo, formuleert doelen en stelt een actieplan op om daar te komen.